S P E C I A L I S T E N   P Å   J A P A N S K A   M A T L Å D O R

Specialisten

på japanska

matlådor

Välkommen till vår Webbshop!

Här hittar du snygga och funktionella matlådor som du vill ha din mat i. Alla våra Bentoboxar är tillverkade i Japan och vi importerar dem själva. Vissa modeller återkommer i lager och andra tar vi bara in i en begränsad upplaga. Ca 4 gånger per år kommer det nyheter.
Bentobox produkterna skapar glädje genom sina fina former och färger.
Vi säljer även andra japanska varor som du hittar på www.najsofsweden.se

Matlåda japansk praktisk

Alla produkter är 100% BPA (Bisfenol) fria.

Alla Bentoboxar är tillverkade av EU godkända plastmaterial och de rymmer gott och väl den lunch eller mellanmål du tar med dig.
Olika lådor tymmer olika mycket, mellan 480 ml och 1.300 ml mat får du plats med. De flesta modellar har en uppdelning på två fack. De flesta tål både mikro och diskmaskin. Du hittar detaljerad information på respektive produkt.

Bryr du dig om vad du äter?

Bryr du dig om vad du äter? Då är det dags att visa andra att du är stolt över ditt aktiva val att laga din egen mat. Oavsett anledningen. Våra Japanska matlådor blir en symbol för bra matval. Om du går ut och äter lunch varje dag kostar det minst 18.000 kr per år att jämföra med ca 5.000 kr för en väl- och hemlagad lunch. Skillnaden är 12.000 att spendera på annat. Läs mer hur vi räknat ut det