Personuppgifter och GDPR:
Bentobox, som är ett varumärke hos Najs of Sweden, lagrar personuppgifter, namn, postadress och e-postadress samt sms nummer (inte personnummer)  i ett register först då du beställer något.
När du bara tittar på vårt sortiment så vet vi inte vem du är.

Vid köp, Det är två kopior av din beställning som lagras. Uppgifterna bearbetas inte och vi skyddar dem genom att ha kontroll om vår hemsida skulle bli utsatt för dataintrång, om så sker anmäler vi det till Datainspektionen.
Vi behåller din order för att kunna följa bokföringslagen där köpare ska finnas i 7 år. De inspirationsbrev vi skickar har du från och med den 25 maj 2018 själv godkänt och du kan närsomhelst avregistrera dig och då kommer dina uppgifter att raderas i samband med nästa planerade utskick.
För övrigt använder vi cookies enbart för att göra opersonliga analyser av hur många besökare det är på vår sida, inte vem du är.
Vi använder aldrig re-targeting annonser. Dvs annonser som dyker upp för ett varumärke du tidigare har besökt via deras hemsida.

Vi värderar din integritet och du är helt anonym till dess att du lägger en beställning. Dina adress och kontaktuppgifter används enbart för att kunna leverera dina varor och skicka en leveransanvisning. 14 dagar efter ditt köp ska du inte få några mail ifrån oss om allt har gått bra med leveransen och om du inte själv skrivit upp dig för att få inspirationsbrev. Vi kommer aldrig att distribuera, eller sälja någon lista med kunduppgifter till någon part.

Sociala media, de uppgifter vi får tillgång till om du följer eller kommenterar är enbart de du själv godkänt via dina inställningar på facebook och Instagram. Har du mailat oss en fråga och vi har avslutat ärendet kommer dina uppgifter att raderas ur vår mailprogramvara. Postnord och DHL har en kopia av ditt namn, adress och sms nummer. Dessa databaser är skyddade med lösenord som vi använder för att kunna skriva ut fraktsedlar. Ingen utomstående har tillgång till dina uppgifter.

Har du några funderingar,e eller synpunkter kring hur vi hanterar och skyddar dina uppgifter är du självklart välkommen med din fråga.
info@najsofsweden.se, ringer till oss på 070-927 1830 eller skriver till Najs of Sweden. Din e-mail adress lämnas aldrig ut till andra företag!

Säljande företag
Najs agentur of Sweden AB i Stockholm.
Kontaktuppgifter till oss är info@najsofsweden.se