Köpvillkor

Vi vill att du ska känna dig trygg att handla av oss på Bentobox och därför erbjuder vi olika betalningsvillkor. Du kan välja att betala via kort eller bankgiro om du vill betala i samband med din beställning. Vill du istället få hem varorna innan du betalar så väljer du faktura.

Priser
Alla priser i “butiken” är inklusive moms. Och när du går till “kassan” får du se det totala priset inklusive frakt. I dagsläget kan du bara välja leverans inom Sverige. Skulle du vilja göra en beställning utanför Sverige så kontaktar du oss så löser vi det. Mail: info@bentobox.se eller telefon 070-9271830

Betalning
Du kan välja olika sätt att betala, välj det som du känner dig bekvämast med.

Kortbetalning
Väljer du att betala med kort så kommer du att slussas vidare till Payson som ser till att ditt kortköp hanteras säkert.  Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea). Läs mer om Payson säkra betalningar här

Förskottsbetalning
Vill du göra en förskottsbetalning genom bankgiro så går det också bra. Gör din beställning i butiken och sätt in beloppet på bankgiro nr 225-1882, betalningsmottagare uppges som Najs agentur of Sweden AB och det är företaget bakom varumärket Bentobox. Räkna med att leveranser kan dröja någon extra dag då vi skickar varorna först när betalningen är registrerad på vårt konto.

Direktbetalning via bank
Vill du betala direkt via någon av de större bankerna (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea) så går det också bra. Vi samarbetar med Payson AB för hantering av direktbetalning via bank.

Faktura
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. Fakturan skickas i samband med att din/dina varor skickas.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

Ångerrätt

Information om ångerrätt,
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Byte eller reklamation

Kontakta oss om du vill reklamera en vara eller om du vill byta till annan modell eller färg. Kontakta oss på info@bentobox.se

Säljande företag
Bentobox är ett varumärke för snygga och funktionella Japanska matlådor, Bentobox drivs av företaget Najs agentur of Sweden AB i Stockholm. Ansvrig person är Anna-Carin Lensbo
Kontaktuppgifter till oss är info@bentobox.se.